Opties deurbeslag:
Radaris Evolution:
Niet van toepassing
toon aanvullende informatie
Materiaal: toon aanvullende informatie
Type beslag: toon aanvullende informatie
Vorm beslag: toon aanvullende informatie
Krukmodel: toon aanvullende informatie
Alle selecties ongedaan maken
Standaard beslag herstellen

overzicht documentatie bestek samenstellen
Er zijn nog geen items geselecteerd

Uitleg Radaris Evolution


Radaris Evolution«

Radaris Evolution« is de naam voor een compleet universeel inzetbaar toegangscontroleconcept. Het kan toegepast worden als eenvoudig stand-alone systeem voor de particuliere markt tot een volledig draadloos online toegangscontrole systeem voor veeleisende professionele toepassingen.

Radaris Evolution« is een ge´ntegreerde elektronische slot/beslagcombinatie met SKG**« goedkeuring. De sloten worden gevoed vanuit de batterijen in het beslag en zijn verkrijgbaar met een ÚÚn- en driepuntsvergrendeling. Radaris Evolution« is geschikt voor SKH klasse 3, volgens NEN 5096 en geschikt voor toepassing binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen«.

Radaris Evolution« is voorzien van een ge´ntegreerde Mifare« leeseenheid en deurcontroller. De database van de deurcontroller biedt ruimte aan toegangsrechten voor 2000 kaarten of afstandsbedieningen, waardoor Radaris Evolution« geheel autonoom kan werken.

Radaris Evolution« is geschikt voor toepassing op binnen- en buitendeuren en leverbaar in verschillende uitvoeringen:

Stand alone

De stand alone uitvoering werkt geheel zelfstandig zonder beheersoftware.
In de stand-alone versie worden nieuwe toegangskaarten, keyfobs en afstandsbedieningen op een eenvoudige wijze bij het beslag 'ingeleerd'.
Voor het 'inleren' van toegangskaarten, keyfobs en afstandsbedieningen wordt gebruik gemaakt van programmeerkaarten. De stand-alone versie kan eenvoudig geŘpgrade worden naar een offline of online versie.

Offline

In de offline versie worden toegangskaarten, keyfobs en afstandsbedieningen op een eenvoudige manier met behulp van software en een programmeerunit bij het beslag 'ingeleerd'. De programmeerunit draagt de informatie draadloos aan het beslag over. De programmeerunit krijgt zijn gegevens van een TiSM Security Management applicatie op een PC. De offline versie kan zeer eenvoudig worden gecombineerd met de 'online' versie. De offline versie kan eenvoudig geupdate worden naar een online versie.

Online

De online versie functioneert geheel online. Daarbij verloopt de communicatie met de toegangscontrole software via Access Points geheel draadloos. Het beheer van de totale oplossing wordt uitgevoerd via een Security Management applicatie op een PC. Toegangsverlening blijft ook bij stroomuitval (of verbroken verbinding) gewaarborgd, doordat de toegangsrechten in de database van het beslag staan. Maakt voor veiligheid gebruik van AES versleuteling op alle verbindingen.

De voordelen van Radaris Evolution«
  • SKG**« goedgekeurde slot/beslagcombinatie.
  • Binnen- en buitenschild van massief 12 mm getrokken aluminium profiel.
  • De elektronica en batterijen (AA) bevinden zich in het binnenschild. De antenne bevindt zich in het buitenschild.
  • Bediening met Nemef Mifare« kaarten (AES versleuteld), Keyfobs, Nemef afstandsbediening of een mechanische sleutel.
  • Zeer energiezuinig door gebruik van 2 AA alkaline/lithium batterijen (tot 45.000 openingen of maximaal 5 jaar).
 
bezig met laden...